Designtjänster

Grafisk designstudio

 
Du kan inte försumma vikten av redaktionell design för att få en publikation att sticka ut från de andra. När det gäller att hantera och dela dina idéer korrekt, kommer teknisk kunskap till spel. Oavsett om ditt projekt kräver täckdesign, foto retuschering eller layoutdesign, kan vi hjälpa dig.

 

Grafisk designtjänster

 

  • Första samrådet. Låt oss ta kontakt och prata om ditt projekt. Vår designkonsult kommer att vägleda dig och diskutera med dig om dina behov för design för att förstå vilken typ av lösning vi kan erbjuda.
  • Begäran om inlämning. Skicka oss detaljerad information om dina krav på publikationsdesign (exteriördesign, layoutdesign eller korrigering, retuschering).
  • Priserbjudande. Vårt team kommer att skapa och skicka dig ett förslag.

 
KOPAs designteam kommer att presentera kreativa idéer för din publikation. Vårt arbete är inspirerat av konstnärliga trender som är aktuella i grafik och vi är angelägna om ren och minimalistisk estetik.
Publicering kräver noggrann uppmärksamhet på detaljer för att kombinera betydelse och stil. Förstklassig design tar ditt arbete till nästa nivå och kommer att göra din strävan till en stor publikation.
 
Viktigaste av allt, vi bryr oss om att gå ihop med dig för att hitta rätt lösning för ditt projekt. Designers på KOPA anser att god kommunikation är väsentlig för att uppnå ett resultat som du är nöjd med och våra internationella erfarenheter bidrar till det nära samarbete vi strävar efter med dig.

Har du en idé för din nya publikation eller kanske du vill göra några korrigeringar i befintlig design? Dela dina behov med oss via e-post: design@kopa.lt.

 

Head Office in Kaunas:

  • Industrijos g. 12, Biruliškių km., Karmėlavos sen.,,
       LT-54469 Kauno raj., Lithuania
  • Phone: +370 37 301 616
    Fax: +370 37 301 615
  • E-mail: info@kopa.lt

Export Department: